Historie

City restaurant tandoori restaurant eies og drives av Mohammad Ansar. Han er opprinnelig fra Pakistan, men har bodd og arbeidet i Norge store deler av sitt liv. Han har hele 20 års erfaring innen matbransjen, og startet å jobbe allerede som svært ung.

City restaurant så dagens lys allerede i 1996. På denne tiden het restauranten Tadsj og lå i Drammen. Ansar leide ut lokalene og driften av restauranten til leietakere.

I 2003 tok Ansar selv over driften av Tadsj og endret navnet på restauranten til City restaurant. Før overtakelsen reiste vår mann rundt til flerfoldige restauranter i Pakistan og India for å hente inspirasjon og kunnskap om både matlaging og restaurantdrift. Tiden var inne for ekspansjon, og restauranten i Hønefoss ble åpnet og den daglige driften utleid. I mai 2006 overtok Ansar selv driften for restauranten i Hønefoss.

Hardt arbeid, pålitelige kollegaer, upåklagelig service, de beste råvarene og jobbingen for hele tiden å bli bedre er grunnpilarene i Ansars driftsfilosofi. Han er en mann med beundringsverdig høy arbeidsmoral. Isteden for å hvile på sine laurbær etter gigantsuksessen med restauranten i Drammen, jobber han isteden iherdig med restauranten City Restaurant i Hønefoss. Målet er å gjøre den mellomstore tandoori restauranten i Hønefoss til et trekkplaster for alle matglade mennesker med sans for virkelig god mat.